DOEL

DOEL staat voor activering, participatie en preventie. Met behulp van allerlei activiteiten, workshops en trainingen bieden we mensen de mogelijkheid om weer actief te worden en mee te doen in de maatschappij.

Logo DoelDOEL biedt een breed palet aan mogelijkheden om aan de slag te gaan. Bij alle werkprojecten, maar ook bij de (re)creatieve en educatieve activiteiten kunt u aan de slag.  DOEL biedt de activiteiten aan vanuit 5 locaties verspreid over de stad. 

Activiteiten

Buitenhuis

Om een eerste indruk te krijgen van de sfeer en de mensen die bij DOEL komen kunt u vrijblijvend binnenlopen op onze locatie “Buitenhuis’. Daar bieden we in een wijkcentrum activiteiten aan waar u zich niet voor hoeft aan te melden, maar gewoon aan deel kunt nemen. Denk bijvoorbeeld aan  Grip op je Knip, gezond koken met een krappe beurs, een dagelijkse lunch en maaltijd, inpakwerkzaamheden, creatieve activiteiten en horecawerkzaamheden.

Jorisweg         

Op deze locatie is onder andere onze vervoersdienst gevestigd, met de DELFT CITY SHUTTLE, maar je kunt er ook inpakwerkzaamheden doen, werken met textiel, webdesign en DTP, repro, in de beautysalon, sporten of buiten werken in de tuin en bij de kleinveeboerderij.

Van Adrichemstraat   

Deze locatie biedt creatieve activiteiten in het creatief centrum en een inloopfunctie met horeca. Elke avond is hier een sociaal restaurant, waar je gebruik van kunt maken of aan mee kunt werken.

Wending                     

In wijkcentrum de Wending zit ons wijkklusteam, dat werkzaamheden in de wijk verricht voor buurtbewoners of woningcorporaties. Was&Koffie verzorgt de was voor buurtbewoners en biedt ondertussen een kopje koffie. Daarnaast is er nog de Participatieshop, waar allerlei (tweedehands) producten verkocht worden aan mensen met een smalle beurs. Een locatie met veel aandacht voor de vraag uit de wijk.

Brasserskade            

Op deze locatie wordt het zware werk verricht. Een fietsenwerkplaats waar fietsen gerepareerd worden, een houtwerkplaats waar meubelen en andere houten objecten in opdracht gemaakt worden, een PC reparatiedienst voor het opknappen van oude pc’s en repareren van pc’s van klanten én een winkel voor fietsartikelen en houtproducten.

Bekijk ook de activiteiten van: