DOEL

DOEL is onderdeel van GGZ Delfland en staat voor activering, participatie en preventie. Met behulp van allerlei activiteiten, workshops en trainingen bieden we mensen de mogelijkheid om weer actief te worden en mee te doen in de maatschappij.

Dit wordt gerealiseerd bij DOEL door een gevarieerd aanbod van arbeidsmatige, educatieve en recreatieve activiteiten. Denk hierbij aan chauffeuren op de Delft City Shuttle, meewerken op de Repro, het volgen van een knipcursus in de Beautysalon en sporten.


Activiteiten

Buitenhuis

Om een eerste indruk te krijgen van de sfeer en de mensen die bij DOEL komen, kun je vrijblijvend binnenlopen op onze locatie “Het Buitenhuis’. Daar bieden we in een wijkcentrum verschillende activiteiten aan. Voor advies van Grip op je Knip, een kop koffie of iets te eten, is aanmelden niet nodig. Verder kun je op deze locatie je creatieve vaardigheden ontwikkelen of deelnemen aan een arbeidsmatige acticiteit bij de horeca of inpakafdeling. 

Jorisweg         

Op deze locatie is onder andere onze vervoersdienst gevestigd: de Delft City Shuttle. Ook vind je hier de Repro en de Beautysalon en zijn er verschillen activiteiten te doen met inpakken, textiel, webdesign en DTP en kun je hier sporten of buiten werken in de tuin en bij de kleinveeboerderij.

Van Adrichemstraat   

Deze locatie biedt creatieve activiteiten in het creatief centrum en een inloopfunctie met horeca. Elke avond is hier een sociaal restaurant, waar je gebruik van kunt maken of aan mee kunt werken.

Brasserskade

Op deze locatie wordt het zware werk verricht. Een fietsenwerkplaats waar fietsen gerepareerd worden, een houtwerkplaats waar meubelen en andere houten objecten in opdracht gemaakt worden, een PC reparatiedienst voor het opknappen van oude pc’s en repareren van pc’s van klanten én een winkel voor fietsartikelen en houtproducten.

Bekijk ook de activiteiten van:

Contactpersonen

Esther Groos

Esther Groos

info@lekkerbezigdelft.nl
06-20598194